WAAROM?

Let's GO POLE

De leden aan het woord:

Nathalie (24) Ik vind de lessen een fantastische afleiding van het drukke leven. De sport is zeker intens maar toch ga ik elke keer ontspannen naar huis. In het begin denk ik altijd, hoe moet ik daar aan beginnen...? Maar vanaf je het onder de knie hebt is het een FANTASTISCH gevoel. Iets waar ik telkens trots op ben. Danku aan Ann voor het vele geduld en al de hulp.
Ik ga nog jaren verder. Zo'n top sport om uit te oefenen!! #TOPLERARES 


Evi (34) Paaldansen is top! Ik ben gestart omdat het anders is. Het voelt aan als topsport maar dan met vallen en opstaan, heel veel proberen, je blauwe plekken omarmen, enz. Ook al ben ik niet de lenigste van de groep, en duurt het soms wat langer om een oefening tot een goed einde te brengen, het is elke keer weer iets anders. Als ik dan toch een oefening tot een goed einde weet te brengen, is het puur genieten. Paaldansen is dus voor mij 100% ontspannen maar ook stoefen met je foto's als (eindelijk) een oefening is gelukt! 


Dorien (25) Mezelf pushen uit mijn comfortzone. Wanneer iets lukt is de voldoening eens zo groot 😅


Inge (46) je bent nooit te oud om iets nieuws uit te proberen...niet lenig, stram en stijf laat je niet tegenhouden want het is gewoon fun om te doen. Lukt het niet al te best (zoals bij mij) tis toch wel lachen en gewoon doorgaan misschien gaat het een volgende keer beter . Grenzen verleggen en uit je comfortzone komen, gewoon proberen en blijven proberen ... uiteindelijk is het gewoon leuk om te doen en de blauwe plekken neem je er graag bij 😆


Eline (18) Je krijgt een geweldige controle over je lichaam en ontwikkeld kracht en lenigheid, daarbij is het zien van je eigen vooruitgang goed voor de zelfzekerheid, daarbij is het een erg leuke groep en helpt iedereen elkaar een beetje.